Vyskúšať eWay-CRM
Viac info o eWay-CRM
Vyskúšať eWay-CRM

Jednoduchý prístup

k informáciam

 

Máte vy a vaši kolegovia rovnaký pohľad na vec?

<< Späť

 

Máte vy a vaši kolegovia rovnaký pohľad na vec?

 

Asi nie vždy, ani by sa to v biznise neosvedčilo.
Často sa to zase naopak hodí. A pre také prípady je tu eWay-CRM.
Prečítajte si, ako v eWay-CRM zdieľať používateľský pohľad!

 

 

 

 

 

Používateľské pohľady

 

Ako možno viete, v eWay-CRM si môžete pre každý modul nadefinovať hneď niekoľko vlastných pohľadov na údaje v hlavnom zozname. Pohľad môže spočiatku zobraziť len používateľ, ktorý ho vytvoril. Pohľad obsahuje informácie o zobrazených stĺpcoch a ich poradie, podmienkach filtrovania, nastavenom zoskupení záznamov a radení položiek. Pohľady nezmiznú ani po reinštalácii systému.

 

Aby ste s pohľadmi mohli pracovať, potrebujete nájsť ikonku, ktorá je umiestnená na navigačnej lište vpravo. Kliknutím na ňu zobrazíte zoznam všetkých uložených zobrazení, možnosť uložiť aktuálne zobrazenie, možnosť otvoriť zoznam zobrazení v samostatnom okne a možnosť načítať predvolené zobrazenie daného modulu.

 

 

 

 

Chcem uložiť nový pohľad

 

Ako na to, ak si chcem uložiť nový pohľad? Kliknite na Uložiť zobrazenie, zadajte názov nového pohľadu a uložte pomocou OK. A je to! Pod zadaným názvom teraz môžete zobraziť pohľad na stĺpce, filtre, radenie a tak ďalej.

 

 

 

 

Chcem editovať existujúce pohľady

 

Existujúce pohľady je možné upravovať kliknutím na Zobraziť zoznam uložených zobrazení. Zobrazí sa samostatné okno, v ktorom si vyberiete pohľad, ktorý chcete upraviť.

 

Pomocou tlačidiel Hore a Dole môžete posunúť jeho poradie v zozname, kliknutím na tlačidlo Odstrániť označený pohľad zmažete. Kliknutím do stĺpca Názov môžete pohľad premenovať. Zmeny uložíte kliknutím na tlačidlo OK.

 

 

 

 

Chcem zdieľať pohľady s ostatnými

 

A teraz to hlavné - od verzie eWay-CRM 5.2.0 je možné uložené pohľady tiež zdieľať!

 

Užívateľ, ktorý je administrátorom, môže taký zdieľaný pohľad vytvoriť. Proste pri vytváraní pohľade zaškrtne Zdieľať s ostatnými. Tento pohľad sa označí ako Verejný a ostatní používatelia ho uvidia tiež.

 

 

 

 

<< Späť